Foto Galerija – Apartmani Milan

Nadamo se da ćemo našom galerijom fotografija apartmana Milan baram djelomično zadovoljiti vašu znatiželju. Iako slika govori 1000 riječi neke se stvari i doživljaji ne mogu opisati ni s bezbroj riječi. Taj ambijent nedirnute prirode, mira i čistog mora jednostavno morate doživjeti. Zato ne oklijevajte rezervirajte apartman za sebe i svoju obitelj u našoj skrivenoj uvalici Dražica već danas – REZERVACIJA APARTMANA MILAN 

 

Fotografije – izvor- adriatic.hr 

Rogoznica srce Dalmacije

Rogoznica srce Dalmacije – jer svojim položajem  predstavlja savršenu lokaciju, ishodište i polaznu točku za sve izlete u užoj i široj okolici (ako dođete u Rogoznici možete na dnevne izlete do svih najpopularnijih odredišta, čak i do Dubrovnika na krajnjem jugu, kao i do Nacionalnog Parka Plitvice na sjeveru)

Rogoznica sa svojom 54 km dugom obalom te geografskim položajem koji je smješta upravo u središte Dalmatinske obale, je i najistureniji dio hrvatskog kopna koji zadire duboko u Jadransko more – Rt ploča ili popularnije Punta Planka, prirodna, zemljopisna i klimatska razdjelnica sjevernog i južnog Jadrana.