Gosti o nama

Prilažemo samo mali uvid u mnogobrojene zahvale naših gostiju koji su boravili i vraćali se u naše apartmane Milan u uvali Dražica.
Ovim putem se svima zahvaljujemo i radujemo se skorom viđenju.

Zrinka & Filip

Apartmani Milan – uvala Dražica, Ražanj, Rogoznica

 

Najbolje ljetovanje do sada i najbolje potrošen novac. Dobročudni i uvijek raspoloženi domaćini, pristupačno i nevjerojatno lokalno stanovništvo.  Apartmani Milan imaju  fantastičnu lokaciju – smješteni su u predivnoj, skrivenoj uvalici Dražica, a opet biluzu centra događaja u Rogoznici to je bilo ljetovanje iz snova i vrijedi svake potrošene kune.
Našice – September 2016 – Odsjeli smo u apartmanu Milan  – A1 4+2

The location is fantastic. It is only a 5 minute walk to the town centre. The view is amazing. You can sit on your balcony and watch the boats come in or watch the sunset.The rooms are so spacious and beautiful. Zrinka and Filip were so friendly and helpful. The breakfast brought to our room in the morning was a nice touch. We had 3 teenage children and there was plenty of space. The apartmants Milan was so nice, it was difficult to go out for dinner. We plan to go back.
John – August 2016 – Stayed in our A2 4+1

Lokacija je odlična! Riječima se ne može objasniti taj mir, tišina i pogled s balkona. Imamo dvoje djece oni su uživali, a i mi smo uživali gledajući ih kako se igraju bez opasnosti i stresa. Domaćini su pravi domaćini i siguno ćemo se vratiti. To je bilo upravo ono što očekujemo kad odemo na more. Još uvijek osjećamo miris čistog mora i soli. Topla preporuka svima koji traže sunce, more, obalu i mir.  Hvala na svemu.
Ivan & Marijana – Kolovozt 2016 – Odsjeli u apartmanu Milan – A2 4+1