Uvala Dražica, Ražanj

Uvala Dražica-skriveni biser Jadrana –

Ražanj je malo ribarsko i turističko naselje koje se smjestilo između Primoštena i Trogira. U predivnim uvalama sagrađen je velik broj vila i apartmana gdje odmor i ljeto provodi velik broj turista, uživajući u prekrasnom ambijentu borovih šuma, plaža i kristalno čistog mora. U Ražnju nema previše urbanog sadržaja, ugostiteljskih objekata, ni mjesta za zabavu, ali sve to možete pronaći u obližnjoj Rogoznici.

Naša mala uvala Dražica u blizini  Ražnja je idealno mjesto za miran obiteljski odmor u netaknutoj prirodi. U Rogoznici možete uživati u brojnim feštama koje se organiziraju tijekom ljeta, a najpoznatija je „Rogoznička ribarska noć“. Za cjelonoćnu zabavu preporučamo popularnu diskoteku “Aurora” pokraj Primoštena. Ljubitelji sporta i rekreacije mogu uživati u pecanju, ronjenju, biciklizmu, raznim vodenim sportovima i brojnim drugim aktivnostima. Specijalitete dalmatinske kuhinje i razne delicije ovoga kraja možete kušati u brojnim restoranima, a mi vam preporučamo da posjetite restoran “Lađa” i pizzeriju “Nostromo” u samom centru Ražnja te u našoj uvali Dražica  gdje će vas  ljubazno osoblje i ambijent dirnuti i ostaviti vam nezaboravno iskustvo. Dok boravite u Ražnju posjetite Šibenik, Split, Omiš, Primošten i Rogoznicu.

 

O našim apartmanima Milan

Raspolažemo sa dva apartmana tipa A 4+1. Apartmani su podjednako veliki 55 m² i pružaju isti ugođaj. Imaju prekrasnu terasu s pogledom na more idealni su za pravo opuštanje i istinski odmor od urbanih sadržaja. Kuća raspolaže s okučnicom veličine 450 m² koji je stvoren za beskrajne dječje razonode i uživanciju u potpuno čistoj mediteranskoj neponovljivoj eterici. Ovdje u Apartmanima Milan osjećat ćete se kao doma.

S veseljem očekujemo Vaš dolazak!

 

Apartmani s pogledom na more-Rogoznica

Cijena od 55 do 70 EUR / noć

Apartmani Milan – Apartmani s pogledom na more – Apartmani Milan imaju predivnu terasu s pogledom na more, a smješteni su u uvalici  Dražica kraj mjesta Ražanj u predivnom autentičnom ambijentu koji garantira mir i sigurnost od prometa što posebno pogoduje obiteljima s djecom. Apartmani Milan osim predivne terase s pogledom na more s nevjerojatanim zalaskom […]

Read More
Show content Hide content